Despre Simi și eSimi

 
Salutare! Simina Schifirneț mă numesc. Iertată-mi fie întârzierea în stabilirea identității, dar anonimatul părea o zonă așa de confortabilă. Se pare însă că a venit timpul să ne prezentăm, eu persoană din offline și alter ego-ul meu virtual.

Așadar, vă scrie aici o studentă absolventă a Masterului de Sisteme Informaționale pentru Afaceri, de la FEAA Iași. În legătură cu Facultatea, pe aici veți găsi o serie de proiecte sau fragmente din lucrări pentru care am muncit. Motiv pentru care nu distribui mai mult decât ceea ce este expus aici. Obiectivul meu este de a promova munca, a mea și cel mai probabil și a colegilor de echipă, și în afara amfiteatrelor; alte obiective adiacente ale unor astfel de postări vor fi enunțate expres. Înainte de a copia un text de aici gândiți-vă că cel puțin în FEAA există minunata platformă BlackBoard; mai multe vă explică Domnul Profesor Valy Greavu.

Din punct de vedere profesional, aici scrie un Software Tester/QA Engineer-în-formare, care mai aruncă un ochi (de voie, de nevoie) și în cărțile de managementul proiectelor, inginerie software, diverse categorii de sisteme informaționale, baze de date, un pic de programare (cu dintr-asta, nu excesiv). Așa se explică existența unor articole din aceste teme. Că tot suntem aici, este util să precizez că opiniile și atitudinile exprimate aici îmi aparțin și nu reflectă neapărat poziția firmei în cadrul căreia lucrez.

Și pentru a întregi ghiveciul tematic, pe aici veți mai găsi recenzii. Pentru că dacă e să cred într-un mare atu al online-ului, este că în acest spațiu sunt sanșe mari să găsești o părere sinceră despre un serviciu, produs sau loc. Deși s-ar putea să mă înșel în privința sincerității... Cu siguranță, pot să ofer una.

Și cu asta cred că am acoperit aria tematică a blogului. Cel mai probabil vor urma și alte informații.

Vă doresc lectură plăcută!

25.12.2010 
Theme by New wp themes | Bloggerized by Dhampire